Random Posts

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΕΣΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Αθήνα, 9/12/2016






Αριθμ. Πρωτ. 18


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ειλικρινά αδυνατούμε να αντιληφθούμε αν η σημερινή δημοσκόπηση που διενεργείται στο ιστολόγιό σας, αποτελεί προϊόν αδικαιολόγητης βαριάς αμέλειας ή σκοπιμότητας εκ μέρους σας.
Με έκπληξη λοιπόν διαπιστώσαμε ότι παρουσιάζετε στην εν λόγω δημοσκόπηση ότι η εταιρεία Pharmacy Insights είναι η πρώην ΕΤΕΣΤΑ, γεγονός που το σύνολο των φαρμακοποιών γνωρίζει ότι ουδέποτε ίσχυε.
Όλοι οι φαρμακοποιοί γνωρίζουν – και για το λόγο αυτό απορούμε για την «αβλεψία» σας – ότι ουδέποτε η ΕΤΕΣΤΑ ΑΕ (μονοπρόσωπη ανώνυμη εταιρεία το σύνολο του κεφαλαίου της οποίας ανήκει στον Π.Φ.Σ.) ταυτίστηκε με την εταιρεία Pharmacy Insights, και ότι η μετοχική συμμετοχή της ΕΤΕΣΤΑ στην εν λόγω εταιρεία έχει τερματιστεί από τις αρχές Απριλίου του 2016.
Παρόλα αυτά σήμερα, οκτώ μήνες μετά, «θυμηθήκατε» για άγνωστο σε εμάς λόγο να ταυτίσετε την εταιρεία του Π.Φ.Σ. με την Pharmacy Insights.
Η ως άνω ενέργεια σας σκοπούμενη ή μη, προκαλεί άνευ άλλου σύγχυση στους φαρμακοποιούς και τοιουτοτρόπως ανεπανόρθωτη ζημιά στην επιχειρηματική εικόνα, φήμη, αξιοπιστία και φερεγγυότητα της ΕΤΕΣΤΑ ΑΕ, δυσφημίζοντάς την άνευ άλλου.
Για το λόγο αυτό, σας καλούμε όπως ΑΜΕΣΑ αφαιρέσετε την αναφορά «(πρώην ΕΤΕΣΤΑ)», σε κάθε δε περίπτωση, σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα να αναζητήσουμε αποζημίωση για την ζημιά που υπέστη η Εταιρεία μας από τις παράνομες ενέργειες σας.
Ευνόητο είναι τέλος, ότι υποχρεούστε όπως αναρτήσετε την παρούσα, ευθύς αμέσως σας κοινοποιηθεί.

Για το ΔΣ της ΕΤΕΣΤΑ ΑΕ
Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος
Κωνσταντίνος Λουράντος                         
                                                                    



sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :