Random Posts

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Μηνύματα ... Στουρνάρα και Κατρούγκαλου

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Μόνο από τα εφημερεύοντα φαρμακεία θα εξυπηρετούν σήμερα Τετάρτη το κοινό της Αττικής.

Σύμφωνα με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττική τα φαρμακεία της δύναμής του, θα παραμείνουν κλειστά λόγω εορτασμού της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, η οποία είναι επίσημη αργία για τα φαρμακεία της Αττικής.



Πηγή:www.iefimerida.gr


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Η κρίση δεν έχει τελειώσει φέρεται να διαμηνύει ανώτατο στέλεχος της Τραπέζης της Ελλάδας μετά τη συνάντηση που είχε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας με εκπροσώπους των θεσμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που είναι πολύ κοντά στον Γιάννη Στουρνάρα, ο διοικητής της ΤτΕ επεσήμανε ότι για να βγει η χώρα από την κρίση χρειάζονται ιδιωτικοποιήσεις, μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις. Η πρόβλεψη της ΤτΕ είναι ότι θα υπάρξει στη χώρα ανάπτυξη 2,5% το 2017 και ύφεση 0,3% για φέτος. Επιπλέον θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα φέτος στο 0,8% του ΑΕΠ, την ώρα που ο στόχος του Μνημονίου είναι 0,5%. «Η κρίση δεν έχει τελειώσει. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο. Τα περισσότερα έχουν γίνει ήδη, λίγα μένουν να γίνουν» έλεγε η ίδια πηγή για να συμπληρώσει: «Θα βγούμε από την κρίση, αν φερθούμε έξυπνα».

Η Τράπεζα της Ελλάδος επανέλαβε στους Θεσμούς τη θέση της για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, μετά το 2018 - πρόταση η οποία φέρεται να έχει βρει «ευήκοα ώτα» στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EΚΤ). Οι εκπρόσωποι των θεσμών φέρεται να απάντησαν πως για το θέμα αυτό υπεύθυνο είναι το Eurogroup,

Για επενδύσεις, άποψη της ΤτΕ είναι πως συνιστούν «κομβικό σημείο για να προχωρήσει η οικονομία» υπό την αίρεση βέβαια ότι προηγουμένως θα λυθούν κάποια θέματα όπως είναι οι άδειες γης.

Ως προς την επιστροφή καταθέσεων η πηγή προσκείμενη στον Γ. Στουρνάρα, σημείωνε ότι η καθαρή επιστροφή καταθέσεων από τις 25 Μαΐου (οπότε ολοκληρώθηκε η προηγούμενη διαπραγμάτευση) έως σήμερα ανέρχεται σε 4,6 δις ευρώ. Τόνιζε δε ότι θετικά κινείται η αγορά των repos.

Με τους θεσμούς συζητήθηκε το θέμα των κόκκινων δανείων, της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος.


Πηγή: iefimerida.gr



ΩΡΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ


Στην ατζέντα και ο συνδικαλιστικός νόμος και η επαναφορά συλλογικών συμβάσεων

«Αναγνωριστικού» χαρακτήρα θα είναι το σημερινό πρώτο ραντεβού του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, με τους εκπροσώπους των δανειστών για τις αλλαγές στα εργασιακά.

Η ατζέντα περιλαμβάνει τα φλέγοντα ζητήματα των ομαδικών απολύσεων, του συνδικαλιστικού νόμου, την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και το μηχανισμό για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού.

Στον πυρήνα των ζητημάτων θα φτάσουν οι δύο πλευρές τον Οκτώβριο αφού παραδοθεί το πόρισμα της διεθνούς Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που θα προτείνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις  με βάση τις «βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές».

Η αναμέτρηση θα είναι σκληρή σε δύο από τα θέματα της ατζέντας:

-Τον προσδιορισμό του κατώτατου μισθού. Η ελληνική πλευρά καθώς και η πλειοψηφία των εμπειρογνωμόνων τάσσεται υπέρ της επαναφοράς καθορισμού του κατώτατου μισθού  από τις συλλογικές διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων. Στη διαδικασία ωστόσο προτείνεται να παρεμβαίνει  ειδική επιτροπή. Το ΔΝΤ δεν αποκλείεται να θέσει  αιφνιδιαστικά  θέμα μείωσης κατωτάτου μισθού καθώς σε όλες της εκθέσεις του το Ταμείο θεωρεί υψηλό τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα σε σχέση με τις  ανταγωνίστριες χώρες.

- τις ομαδικές απολύσεις. Οι θεσμοί επιμένουν στην κατάργηση του «υπουργικού βέτο» .Κρίσιμο ρόλο στην διαπραγμάτευση θα παίξει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (αναμένεται τέλος Σεπτεμβρίου) για την υπόθεση της ΑΓΕΤ που είχε προσφύγει ζητώντας την κατάργηση του  βέτο για την έγκριση ομαδικών απολύσεων, από τον εκάστοτε υπουργό Εργασίας.  Εκτός όμως από το βέτο , οι δανειστές αλλά και μέρος των Ελλήνων βιομηχάνων αξιώνουν και αύξηση του ποσοστού των ομαδικών απολύσεων από 5% στο 10% το μήνα.

- Αντιδράσεις αναμένονται από τα συνδικάτα και στο πεδίο του συνδικαλιστικού νόμου ιδιαίτερα όσον αφορά στις άδειες των συνδικαλιστών, τον τρόπο απόλυσης και την χρηματοδότηση των συνδικάτων.

- Η ελληνική πλευρά θα ζητήσει επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αύξηση της μετενέργειας, υπερίσχυση των κλαδικών συμβάσεων και καθορισμό κατώτατου μισθού από τους κοινωνικούς εταίρους.

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο με θέμα «Συλλογικές Διαπραγματεύσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο, και το μέλλον της Εργασίας» με τη συμμετοχή Ευρωπαίων υπουργών και εκπροσώπων συνδικάτων, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

-Αύριο Πέμπτη, στη νέα συνάντηση που έχει προγραμματιστεί η ελληνική πλευρά θα ζητήσει την έγκριση των δανειστών για τις ρυθμίσεις-ανάσα που έχει ήδη προαναγγείλει και αφορούν:

-το πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες  καθώς και νέα ρύθμιση των παγωμένων οφειλών.

-Την παρκράτηση των αναδρομικών για τις επικουρικές  σε ποσοστό έως 10% της μικτής σύνταξης

-Τις αντισταθμιστικές παροχές για όσους έχασαν το ΕΚΑΣ

Παράλληλα στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα τεθούν τα προαπαιτούμενα που έχουν μείνει από την πρώτη αξιολόγηση (μείωση έκπτωσης στην εφάπαξ εξαγορά πλασματικών ετών ασφάλισης, κατάργηση εκπτώσεων στις εισφορές υγείας για αγρότες και νέους επιστήμονες, απένταξη τουριστικών καταλυμάτων στους μικρούς δήμους από τον ΟΓΑ).

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ


Με μια λιτή ανακοίνωση επιχείρησαν στην κυβέρνηση να ξεπεράσουν το πρόβλημα - Για «κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας» μιλά η ΝΔ

Στην απομάκρυνση του Οδυσσέα Βουδούρη από την Γραμματεία Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, οδήγησε η αντιπαράθεσή του με τον προϊστάμενο υπουργό, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος επί πέντε μήνες αρνιόταν να του εκχωρήσει τις αρμοδιότητες που προβλέπει ο νόμος.

Το απόγευμα της Τρίτης το Μέγαρο Μαξίμου σε μία λιτή ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση την οποία του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης».

Πίσω όμως από την παραίτηση κρύβεται η αντιπαράθεση των κ.κ. Μουζάλα και Βουδούρη. Ο κ. Μουζάλας, ως προϊστάμενος υπουργός αρνείτο να εκχωρήσει στον κ. Βουδούρη της αρμοδιότητες που προβλέπει ο νόμος που σύστησε την Γενική Γραμματεία Υποδοχής και προσφύγων. Η διαμάχη των δύο σύμφωνα με τον κ. Βουδούρη δημιουργεί προβλήματα στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος και καθυστέρηση στην υλοποίηση των σχεδίων για τους χώρους φιλοξενίας.

Την περασμένη Πέμπτη ο Οδυσσέας Βουδούρης είχε στείλει επιστολή στον Γιάννη Μουζάλα στην οποία εξέφραζε τη διαφωνία του για την καθυστέρηση στην υπογραφή των αρμοδιοτήτων του, υποστηρίζοντας ότι αυτό έχει συνέπειες στh διαχείριση του προσφυγικού.

Στην επιστολή -που δημοσίευσε τη Δευτέρα η Εφημερίδα των Συντακτών-, ο κ. Βουδούρης ανέφερε ότι η « Γενική Γραμματεία Υποδοχής έχει βάσει του Νόμου έχει την ευθύνη υπό την εποπτεία του αρμόδιου υπουργείου, να συντονίζει και να μεριμνά την εύρυθμη λειτουργεία όλων των δομών φιλοξενίας προσφύγων». Σημείωνε δε επιπλέον ότι «τους πρώτους πέντε μήνες η Γραμματεία είχε να παρουσιάσει σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καθώς δεν έχει ακόμη εκδοθεί η υπουργική απόφαση, η οποία να εκχωρεί στη Γραμματεία τη δυνατότητα ανάληψης αποφάσεων». Ο κ. Μουζάλας μάλιστα με επιστολή του στις 3 Αυγούστου είχε ζητήσει  εγγράφως από τον κ. Βουδούρη, να απέχει από κάθε απόφαση. Κατόπιν τούτου ο κ. Βουδούρης ανέφερε: «Αγαπητέ Γιάννη σήμερα καθίσταται πλέον επικίνδυνο να συνεχίσουμε χωρίς την άμεση εφαρμογή των οργανωτικών μέτρων που προβλέπει ο νόμος. Οι συνθήκες είναι δραματικές όχι μόνο για τους πρόσφυγες και τις τοπικές κοινωνίες αλλά και τη χώρα μας συνολικά».

Γενικότερα υποστήριζε ότι μη εκχώρηση των αρμοδιοτήτων που προέβλεπε ο νόμος έχει ουσιαστικά καταστήσει ανύπαρκτη τη διοικητική λειτουργία των κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και άφηνε αιχμές για διαχείριση των δομών από το πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού, ενώ περιέγραφε ως «δραματικές» τις συνθήκες στα προσφυγικά κέντρα εν όψει και του χειμώνα.

Σημείωνε, ότι παρότι η πολιτική που χαράχτηκε από τον πρωθυπουργό είναι σωστή δεν μπορεί να καρποφορήσει με το υπάρχον έλλειμμα στο οργανωτικό και διαχειριστικό επίπεδο και προειδοποιούσε ότι αν δεν εφαρμοστεί ο νόμος θα υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό. Όπως και τελικώς έπραξε.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Βουδούρης προχώρησε πιο πέρα και άφησε αιχμές για σπατάλες και υπαινιγμούς ότι πίσω από τη διαχείριση των κονδυλίων για το προσφυγικό υπάρχει οικονομικό όφελος για κάποιους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω υπαινιγμοί αλλά και η δημοσιοποίηση της κόντρας στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου, το οποίο όμως αποφεύγει να σηκώσει τους τόνους και αποδίδει την παραίτηση  Βουδούρη σε διάσταση απόψεων με τον Αναπληρωτή Υπουργό.

Ο κ. Βουδούρης είχε απευθύνει και προσωπική έκκληση στον Γιάννη Μουζάλα να συναντηθούν: «Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ, εάν δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου να μου το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Θέλω τις επόμενες μέρες να υπάρξει αυτή η συνάντηση και να μου πει ποια είναι τα σχέδιά του. Εάν δεν μου τα πει θα υποβάλω την παραίτησή μου στον Πρωθυπουργό». Τελικά ο κ. Μουζάλας δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση και ο κ. Βουδούρης υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.

Κορυφή του παγόβουνου

Στο θέμα αναφέρθηκε η ΝΔ με ανακοίνωση του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος θεωρεί την παραίτηση κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας στο προσφυγικό: «Η παραίτηση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, και τα όσα  οδήγησαν σε αυτήν, επιβεβαιώνουν την αδυναμία της κυβέρνησης να εργασθεί με στοιχειώδη συντονισμό και αποτελεσματικότητα στο προσφυγικό - μεταναστευτικό. Με λίγα λόγια, η παραίτηση Βουδούρη είναι η κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας στην αντιμετώπιση ενός ακόμα, πολύ σοβαρού για τη χώρα ζητήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

«Δεν κάνω πίσω» έγραψε στο Facebook χρησιμοποιώντας εκ νέου βαρείς χαρακτηρισμούς κατά όσων του ασκούν κριτική

Μετά την χυδαία και ανοίκεια επίθεση κατά της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Τσικρίκα και καθώς το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε να τον αποδοκιμάσει, ο αναπληρωτής υπουργό Υγείας Παύλος Πολάκης όχι μόνο συνέχισε και την Τρίτη στο ίδιο τέμπο βάλλοντας κατά του Παύλου Τσίμα αλλά σε νεότερη ανάρτησή του εμφανίστηκε αμετανόητος για όσα έχει γράψει τα τελευταία 24ωρα.

Μέσω της προσφιλούς στον ίδιο μεθόδου της αναρτήσεως στο Facebook ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να απαντήσει στην κριτική που του ασκείται για την αήθη επίθεσή του στη δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα και τους βαρείς χαρακτηρισμούς στον Παύλο Τσίμα.
Αμετανόητος ο αναπληρωτής υπ. Υγείας, μετά και την κάλυψή του από τον ΣΥΡΙΖΑ δια των δηλώσεων της εκπροσώπου του κόμματος Ράνιας Σβίγκου, οχι μόνο δεν δείχνει ούτε ένα σημείο μεταμέλειας για όσα έγραψε τα τελευταία 24ωρα αλλά επιδίδεται σε νέα επίθεση κατά όσων του ασκούν κριτική κάνοτας λόγο για «παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας».

Υποστηρίζει, δε, ότι αυτός είναι θέμα βρισιών, ψευτιών και προσβολών και καταλήγει την ανάρτησή του με τη φράση «δεν κάνω πίσω».

Έγραψε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας:

Η επιχείρηση "δολοφονία χαρακτήρα"που εξελίσσεται εναντίον μου τις τελευταίες δυο μέρες απο σοβαροφανείς κονδυλοφόρους ,"διάσημους"παρουσιαστές ,"αξιοπρεπείς" σχολιαστές "προςβεβλημενους" δημοςιογραφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαινιδες της διαπλοκής )
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ αυτού που εχει καταλάβει ότι ΧΑΝΕΙ τα λεφτά και την ιςχυ που είχε ,επειδή αυτή η κυβέρνηση -έκλεισε τη στρόφιγγα απο τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ,
-χτύπησε στην καρδιά το νταβατζηλικι των παράνομων καναλαρχών και
-το παλιό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε ,χάνει καθημερινά όχι μόνο την κυβερνηςη αλλα και την εξουσία
Ακούστε καλά παπαγαλάκια της αργυρωνητης δημοσιογραφίας ,αλλα και τρολλακια του Μουρούτη,ψεύτικα προφίλ του Διαδικτύου και λοιποί υποκριτικά "αγανακτισμένοι":
Όσες βρισιές,ψευτιές ,χαρακτηρισμούς ,προσβολές ,απειλές και να χρησιμοποιήσετε
1)είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε η να με υποτιμήσετε
2) εχω μάθει και να ΠΟΛΕΜΩ και να ΝΙΚΩ γι αυτά που πιστεύω
3)Δεν ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ Γι αυτό δεν κάνω ΠΙΣΩ


Για τον Παύλο Τσίμα, επίσης, μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης έγραψε: “Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της "σοβαρής "Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγιτη!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ ,σε κανει Παύλο Τσίμα. Ή αλλιώς μεχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ”.

Στο δελτίο του ΣΚΑΙ ο Παύλος Τσίμας είχε κάνει το εξής σχόλιο: «Ο κ. Πολάκης έχει το ακαταλόγιστο, το πρόβλημά μου δεν είναι ο κύριος Πολάκης, είναι ότι οι συνάδελφοί του στο υπουργικό συμβούλιο, όσο παραμένει θεωρούν συμβατή τη γλώσσα και την κουλτούρα της Χρυσής Αυγής σε μια δημοκρατική κυβέρνηση».

Εκείνο πάντως που προκαλεί εντύπωση και επιτρέπει ποικίλες ερμηνείες είναι ότι μέχρι και χθες βράδυ από το Μέγαρο Μαξίμου σιωπούσαν και απέφυγαν οποιοδήποτε σχόλιο.  Δημιουργείται έτσι η εντύπωση ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιδοκιμάζει την τακτική Πολάκη, να αποδοκιμάζει κάθε δημοσιογράφο και ΜΜΕ που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και μάλιστα με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Δημιουργείται επίσης η υπόνοια ότι η ανοχή στην συμπεριφορά Πολάκη σχετίζεται με την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποφύγει τις ευθύνες για την τύχη των εργαζομένων που μένουν άνεργοι, ως συνέπεια της δικής της πολιτικής. Ως προς αυτό έχει ενδιαφέρον η χθεσινή τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά σε συνέντευξή του “Στο Κόκκινο”, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα των εργαζομένων που μένουν άνεργοι: « Οι εργαζόμενοι σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό θα πρέπει να ζητήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τις εργοδοσίες τους. Επειδή μου αναφέρατε στην ερώτηση το παράδειγμα του τηλεοπτικού σταθμού alpha, από όσα γνωρίζω και από τα δημοσιεύματα υπάρχουν επιχειρηματικές προτάσεις οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν την απασχόληση. Συνεπώς άλλοι θα έπρεπε να ερωτηθούν γιατί χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους ως ασπίδα στα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Και οι εργαζόμενοι να κοιτάξουν στα μάτια την εργοδοσία τους...Εδώ πρόκειται για επιχειρηματικές επιλογές οι οποίες προσπαθούν με την ασπίδα των εργαζομένων να επιβληθούν. Δεν θα συμβεί αυτό…».

Στον θέμα του κ. Πολάκη αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος: Σχολιάζοντας την στάση του αναπληρωτή υπ. Υγείας, ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε: «Ο κ. Πολάκης είναι αυτή τη στιγμή μία κινητή πρόκληση για τους δημοκρατικούς και κοινοβουλευτικούς θεσμούς, αλλά αυτό είναι πράγματι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να απασχολήσει τον κ. Τσίπρα. Τον ελληνικό λαό πρέπει να τον απασχολήσει το γενικότερο ζήτημα, πού πηγαίνουμε».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε: «Ο κ. Πολάκης δεν έχει καλή επαφή με την πραγματικότητα και αυτό γίνεται σαφές από τις αναρτήσεις του. Είναι ένας κομματικός, πειθήνιος, υπάλληλος που για να γίνει αρεστός 'πυροβολεί' όποιον αντιμάχεται το καθεστώς. Το πρόβλημα είναι στον κ. Τσίπρα, ο οποίος ανέχεται αυτό τον άνθρωπο και τον έχει ορίσει αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Το μόνο που κάνει είναι να σερφάρει στο ίντερνετ όλη μέρα και να αντιμάχεται όσους φέρνουν αντιρρήσεις στην κυβέρνηση. Τα νοσοκομεία μας καταρρέουν, ο κ. Πολάκης όμως είναι στο Facebook, στο Twitter, λέει ατάκες, κάνει βόλτες με τη μηχανή του, τσακώνεται με τους δημοσιογράφους και από εκεί και πέρα αφήνονται οι άρρωστοι να παλεύουν μόνοι τους με τα προβλήματα. Το βασικό όμως δεν είναι να απαντήσει ο κ. Πολάκης γιατί είναι αναιδής είναι ανήθικος, απέναντι σε μία δημοσιογράφο. Το βασικό είναι να απαντήσει η κυβέρνηση γιατί αυτός είναι ένας υπουργός της».

Εμμέσως αναφέρθηκε στο θέμα και η ΝΔ, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της με αφορμή την παρέμβαση Τσίπρα στην Δικαιοσύνη: “Τελικά, αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Η μεταλλαγμένη έκδοση του κ. Πολάκη».

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :