Random Posts

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΠΟΕΔΗΝ κατά Τσίπρα και "εμπλοκή" στη Σύμη

ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ


Είναι εμφανής η προχειρότητα, η βιασύνη, η έλλειψη συντονισμού στη λειτουργία του Νοσοκομείου, χωρίς να διαθέτει ασφαλή κάλυψη σε Ιατρικό Προσωπικό και άλλους επαγγελματίες υγείας, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ

Μαιευτική κλινική χωρίς Νεογνολόγο, Αναισθησιολόγο, Αιμοδοσία, εργαστήρια.  Έγκυες που διακομίζονται σε νοσοκομεία της Κρήτης ή άλλου νησιού. Γιατροί και νοσηλευτές των 800 ευρώ μηνιαίως, με συμβάσεις εργασίας για έναν χρόνο, που ελλείψει άλλου καταλύματος κοιμούνται τρεις τρεις στα κρεβάτια του κλειστού πια Κέντρου Υγείας Σαντορίνης: αυτή η είναι μελανή εικόνα που κρύβεται πίσω από τα λαμπερά φώτα που έριξαν στο Νοσοκομείο Σαντορίνης απλόχερα ο Πρωθυπουργός και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας την περασμένη Παρασκευή κατά τα εγκαίνιά του.

Τα στοιχεία αυτά κατέγραψε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) μετά την αυτοψία της στο νέο Νοσοκομείο Σαντορίνης την Τρίτη 19 Ιουλίου.

«Είναι εμφανής η προχειρότητα, η βιασύνη, η έλλειψη συντονισμού στη λειτουργία του Νοσοκομείου, χωρίς να διαθέτει ασφαλή κάλυψη σε Ιατρικό Προσωπικό και άλλους επαγγελματίες υγείας. Το ελλιπέστατο προσωπικό πολλών ταχυτήτων (εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας που μεταφέρθηκαν, αποσπασμένοι από άλλα Νοσοκομεία για μικρά χρονικά διαστήματα, προσωπικό ΑΕΜΥ ΑΕ) παρότι δίνουν και τη ψυχή τους, δεν μπορούν να στηρίξουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου» διαπιστώνει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, το προσωπικό που προσλήφθηκε από την ΑΕΜΥ ΑΕ εκτός ΑΣΕΠ, εργάζεται με συμβάσεις εργασίας ενός έτους και αμοιβές 800 ευρώ το μήνα. «Είναι σε τραγική κατάσταση καθότι προέρχονται από άλλες περιοχές της χώρας και για την ενοικίαση σπιτιού απαιτείται σχεδόν ολόκληρος ο μισθός τους. Αναγκάζονται λοιπόν να διαμένουν στις κλίνες του Κέντρου Υγείας που έβαλε λουκέτο και σε ξενώνα του Δήμου. Τρεις εργαζόμενοι σε κάθε ένα μικρό δωμάτιο» επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Χωρίς προσωπικό η Μαιευτική κλινική

«Απευθυνόμενος στους πολίτες της Σαντορίνης μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός είπε ότι τώρα οι γυναίκες του Νησιού θα γεννάνε στο νέο Νοσοκομείο. Θυμίζει η εξαγγελία την ταινία του Μαυρογιαλούρου για την μαιευτική κλινική που έφτιαξε στην εκλογική του περιφέρεια» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννακός.
Ωστόσο, τέσσερις ημέρες μετά τα εγκαίνια οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ αντίκρισαν τελείως διαφορετική εικόνα. Όπως αναφέρουν, έγκυος που άκουσε τον Πρωθυπουργό ότι μπορεί να γεννήσει στο Νοσοκομείο και το επιχείρησε την περασμένη Δευτέρα, πρώτη ημέρα λειτουργίας του, κατέληξε να γεννήσει σε Νοσοκομείο της Κρήτης με διακομιδή, επειδή το Νοσοκομείο Σαντορίνης διαθέτει μόνο μία γυναικολόγο Ιατρό, δεν διαθέτει Αιμοδοσία, Νεογνολογικό Τμήμα. Το ίδιο συνέβη με άλλες πέντε γυναίκες έγκυες που παραπέμφθηκαν σε άλλα Νοσοκομεία.

«Γίνεται σαφές πια ότι το Νοσοκομείο το χειμώνα θα λειτουργεί ως Κέντρο Υγείας και μόνο το καλοκαίρι ως Γενικό Νοσοκομείο με αποσπάσεις, νέες συμβάσεις εργασίας προκειμένου να εισπράττουν τα ασφαλιστικά συμβόλαια των τουριστών» καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.


ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΣΥΜΗ


Αγωνία μετά τα γεγονότα στη Σύμη - Σε συνεχή επαγρύπνηση και επιχειρησιακή ετοιμότητα μισής ώρας οι ένοπλες δυνάμεις-Ξενύχτησαν στην ΕΥΠ για συλλογή πληροφοριών

Απρόβλεπτες μπορεί να είναι οι όποιες εξελίξεις μετά το χτεσινό θρίλερ που «παίχτηκε» για ώρες ανοιχτά της Σύμης, με τα δύο φουσκωτά και τους πραξικοπηματίες επιβάτες τους, σύμφωνα με την αποκάλυψη του «Protothema.gr».

Η είδηση ότι δύο σκάφη με βατραχανθρώπους αναχώρησαν κάποια στιγμή από την Ρόδο χτες το απόγευμα με προορισμό την Σύμη, πάνω από την οποία ελικόπτερα πραγματοποιούσαν πτήσεις μέχρι την δύση του ηλίου, ήταν το κερασάκι στην τούρτα των εξελίξεων, παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκε η άφιξή τους στο ακριτικό νησί.

Πιθανότατα όπως επιμένουν καλά ενημερωμένες στρατιωτικές πηγές ανακλήθηκαν καθοδόν, προκειμένου να μην ανέβει κι άλλο το θερμόμετρο της έντασης στην περιοχή.

Μιας έντασης, που σύμφωνα με κύκλους στενά προσκείμενους στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, προκάλεσε μια μάλλον ασυνήθιστη ολονυχτία στα κεντρικά της Κατεχάκη, όπου στελέχη της υπηρεσίας επιδόθηκαν σε συνεχείς αναλύσεις ειδήσεων που κατέφταναν με ταχείς ρυθμούς από την Τουρκία κυρίως και από κλιμάκιο της υπηρεσίας σε συγκεκριμένο νησί στα Δωδεκάνησα.

Παρά τις διαψεύσεις περί προσέγγισης τουρκικών φουσκωτών από την ελληνική πλευρά, η νύχτα ήταν μεγάλη για τις Ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα μισής ώρας.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες Τούρκοι κομάντος χτενίζουν την δασική περιοχή της Μαρμαρίδας και της Ντάτσας, αναζητώντας τους σαράντα καταδρομείς που επέδραμαν στο ξενοδοχείο που παραθέριζε ο Ερντογάν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Όπως επισημαίνουν Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η σύλληψή τους θεωρείται ζήτημα τιμής για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, μετά τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι αφού οι πραξικοπηματίες κομάντο, είναι άρτια εκπαιδευμένοι στις τεχνικές του ανταρτοπόλεμου και στις τεχνικές επιβίωσης κάτω από συνθήκες σαν αυτές που βιώνουν τώρα, έχοντας πίσω τους εκατοντάδες «κυνηγούς» να τους αναζητούν σαν υποφήφια θηράματα.

Το χρονικό της Σύμης

«Θολό» εξακολουθεί να είναι το σκηνικό με τα όσα έλαβαν χώρα το μεσημέρι προς απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της νήσου Σύμης, μετά την πληροφορία ότι δύο φουσκωτά, που μετέφεραν τουλάχιστον 40 πραξικοπηματίες, προσέγγισαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Παρόλο που η ελληνική πλευρά διαψεύδει ότι υπήρξε προσπάθεια προσέγγισης της Σύμης από δύο τουρκικά φουσκωτά, το γεγονός είναι πως η ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου παραμένει σε συναγερμό και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά-όντας έτοιμες να επέμβουν, εάν χρειαστεί- την κινητικότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Έπειτα και από πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον τουρκικό Τύπο για τους σαράντα κομάντος που παραμένουν ασύλληπτοι, Τούρκοι και Έλληνες «χτενίζουν» το Αιγαίο, καθώς υφίσταται έντονη ανησυχία ότι στρατιώτες και αξιωματικοί που προσπάθησαν να συλλάβουν τον Ερντογάν, θα επιχειρήσουν να περάσουν σε ομάδες των δύο-τριών ατόμων στη χώρα μας.

Συγκεχυμένες πληροφορίες, χαρακτηριστικά, κάνουν λόγο για ομάδα πραξικοπηματιών, που κρύβονται ή βρίσκονται διασκορπισμένοι στην «Ντάτσα» (απέναντι από την Σύμη) και στην δασική περιοχή της Μαρμαρίδας οι οποίοι θα επιχειρήσουν ενδεχομένως να περάσουν στη χώρα μας. Στην περιοχή, σε ελληνικά χωρικά ύδατα, περιπολεί η πυραυλάκατος «Βότσης», ενώ ελικόπτερα από αέρος επιτηρούσαν μέχρι την δύση του ηλίου τις όποιες κινήσεις καταγράφονται στο σημείο.

Η τουρκική εφημερίδα Sabah «ανέβασε» το θέμα γράφοντας ότι δύο τουρκικά F-16 απογειώθηκαν για αναγνωριστική πτήση, αφού δύο φουσκωτά της τουρκικής ακτοφυλακής, τα οποία φέρεται ότι χάθηκαν, εμφανίστηκαν σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Την είδηση αναμετέδωσε και το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Ακολούθησε και η εφημερίδα Hurriyet η οποία επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές, έγραψε στην ιστοσελίδα της ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό ενημερώθηκε σχετικά με δύο ύποπτα σκάφη στα ανοιχτά της Σύμης και ότι στη συνέχεια τουρκικά μαχητικά έκαναν αναγνωριστική πτήση στην περιοχή, απ' όπου και αποχώρησαν.

Πηγές, ωστόσο, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες της Hurriyet, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καμιά τουρκική διείσδυση στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Οι ίδιες πηγές, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφεραν ότι από ελληνικής πλευράς υπάρχει μια φυσιολογική κινητοποίηση, λόγω των γενικότερων εξελίξεων, στο πλαίσιο της επιτήρησης των θαλάσσιων συνόρων μας.

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, σε ανακοίνωσή του σχετικά με την πληροφορία περί καταδίωξης σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο, ανακοίνωσε ότι «όλα τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής συνεχίζουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους και είναι αναληθείς οι ισχυρισμοί περί φυγάδευσής τους». Σημειώνεται ότι στην Τουρκία η ακτοφυλακή υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών.

Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα στα Δωδεκάνησα, που βρίσκονται απέναντι από την Μαρμαρίδα, όπου πραγματοποιήθηκε η απόπειρα των πραξικοπηματιών να εξοντώσουν τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι ιδιαιτέρως αυξημένα.

Επιπλέον, πληροφορίες από το νησί της Σύμης αναφέρουν και κύκλοι της δημοτικής αρχής επιβεβαιώνουν επιβεβαιώνουν ότι δύο νεαροί Τούρκοι-ο ένας εξ’ αυτών δήλωσε γιος καθηγητή πανεπιστημίου-χωρίς «ταυτότητα», διαβατήρια και άδεια εισόδου, συνελήφθησαν στο νησί -στην περιοχή Ταβίρι- και κρατούνται, μέχρι να ελεγχθούν τα στοιχεία τους.

Τέλος, υπήρξε κινητοποίηση στο ελληνικό Πεντάγωνο, όπου οι επιτελείς παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις, ενώ φέρεται να πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




ΤΟΥΡΚΙΑ : ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι ενδεχομένως άλλες χώρες να εμπλέκονται στην απόπειρα ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για πληροφορίες που προκύπτουν από τις ανακρίσεις των υπόπτων.

Σε συνέντευξή του στο Al Jazeera, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλα σχέδια πραξικοπήματος στη χώρα του, επιτέθηκε στην ΕΕ για τις επικρίσεις σχετικά με την επαναφορά της θανατικής ποινής, ενώ προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι θα είναι λάθος τους η μη έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν. Λίγη ώρα αργότερα, σε διάγγελμά του, κήρυξε την Τουρκία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για τρεις μήνες.

«Μπορεί να εμπλέκονται και άλλες χώρες στην απόπειρα πραξικοπήματος. Υπάρχουν στελέχη στους γκιουλενιστές που μπορεί να δέχονται κατευθύνσεις από άλλες χώρες. Θα αποδειχθούν αυτές οι διασυνδέσεις. Παίρνουμε καταθέσεις και ακούγονται ενδιαφέροντα πράγματα», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ισως να υπάρχουν κι άλλα σχέδια πραξικοπήματος

«Μπορεί αυτό να μην είναι το τέλος των προσπαθειών για πραξικόπημα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα σχέδια», τόνισε.

Μάλιστα, ανέφερε ότι τουλάχιστον ένα από τα άτομα που έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος κατέθεσε ότι επικεφαλής ήταν ο Φετουλάχ Γκιουλέν. «Λέει ότι ποτέ δεν μίλησε απευθείας μαζί του, αλλά ήταν εκείνος που διηύθυνε το πραξικόπημα», είπε ο Ερντογάν για τον κληρικό που ζει στις ΗΠΑ.

Προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ

«Θα είναι μεγάλο λάθος των ΗΠΑ αν αποφασίσουν να μην εκδώσουν τον Γκιουλέν», προειδοποίησε την Ουάσιγκτον, προσθέτοντας ότι η Αγκυρα θα στείλει όλες τις αποδείξεις, καλώντας τις ΗΠΑ να ενεργήσουν γρήγορα στο θέμα.

Ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε ότι ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι συλλήψεις, συμπληρώνοντας ότι όλα γίνονται σύμφωνα με το νόμο. Ακόμη, ανέφερε ότι στην απόπειρα μετείχε μία μειοψηφία των ενόπλων δυνάμεων, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι ξεκάθαρος ο αριθμός των εμπλεκομένων.

«Θα επαναφέρω τη θανατική ποινή αν το αποφασίσει το κοινοβούλιο»



Σχετικά με την επαναφορά της θανατικής ποινής, σχολίασε ότι ο κόσμος το ζητά. «Δεν θα το αποφασίσω εγώ. Αν το αποφασίσει το κοινοβούλιο, τότε θα το εγκρίνω», επανέλαβε.

Για το θέμα αυτό επιτέθηκε και στην Ευρωπαϊκή Ενωση, που έχει προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους την Αγκυρα να μην επαναφέρει τη θανατική ποινή. «Ο κόσμος δεν είναι μόνο η ΕΕ, που έχει 27-28 χώρες μέλη. Η θανατική ποινή υπάρχει στις ΗΠΑ, την Κίνα και άλλες χώρες στον κόσμο. Χτυπάμε την πόρτα της ΕΕ εδώ και 53 χρόνια και μας έχουν στην αναμονή. Πολλοί ήρθαν και έφυγαν, ενώ εμείς περιμένουμε», σχολίασε.

«Να κοιτάζει τη δουλειά του ο Γάλλος ΥΠΕΞ»

Επιπλέον, απάντησε και στον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος επέκρινε την αντίδραση της τουρκικής κυβέρνησης μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος, διαμηνύοντάς του «Να κοιτάζει τη δουλειά του». «Εχει τη δικαιοδοσία να κάνει τέτοιες δηλώσεις για το άτομό μου; Οχι. Αν θέλει ένα μάθημα δημοκρατίας, μπορεί εύκολα να το πάρει από εμάς», πρόσθεσε ο Ερντογάν. Ο Ζαν Μαρκ Ερό είχε κάνει έκκληση για τήρηση του κράτους δικαίου στην Τουρκία, τονίζοντας ότι τα τελευταία γεγονότα «δεν είναι λευκή επιταγή στον Ερντογάν προκειμένου να σιγήσει τους επικριτές του».

Για τη βραδιά του πραξικοπήματος, ο Ερντογάν ανέφερε ότι ενημερώθηκε για αυτό από τον γαμπρό του, ενώ σε ερώτηση για το αν φοβάται για τη ζωή του απάντησε. «Πρέπει να πάρουμε μέτρα, τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Αλλάχ», ενώ επεσήμανε ότι βρίσκεται στην Αγκυρα, μαζί με τους υπουργούς του.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια ότι κατέφυγε στα social media τη βραδιά του πραξικοπήματος, ενώ τα έχει «πολεμήσει» στο παρελθόν, όπως και κάποια ΜΜΕ, απάντησε «Ποτέ δεν ήμουν ενάντια στα ΜΜΕ, παρά τις πολυάριθμες προσβολές που έχω δεχτεί. Πάντα υποστήριζα την ελευθερία της έκφρασης στην Τουρκία».

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τουρκία

Λίγη ώρα μετά από τη συνέντευξη, ο Ερντογάν απευθύνθηκε στους Τούρκους πολίτες με διάγγελμα, κηρύσσοντας τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης γίνεται με σκοπό να προστατέψει τις αρχές της Δημοκρατίας και τις αρχές του κράτους Δικαίου. Εχει ως σκοπό να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γι΄ αυτό το σκοπό και να αποτρέψει ανάλογα χτυπήματα», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Διαβεβαιώνοντας τους πολίτες ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις παραμένουν υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης, τόνισε: «Θα κάνω τα πάντα να καθαρίσει ο στρατός. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την κάθαρση σε όλα τα επίπεδα των θεσμών. Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε αυτό που μοιάζει με καρκίνο, για να μην γίνει μετάσταση».

Ακόμη, επέκρινε την απόφαση της Standard & Poor's να υποβαθμίσει το κρατικό αξιόχρεο της Τουρκίας. «Είναι πολιτική απόφαση, μην ανακατεύεστε, θα συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας», ανέφερε, τονίζοντας ότι δεν θα πληγεί η τουρκική οικονομία από τα γεγονότα.



Πηγή:www.iefimerida.gr


ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ

Η σημερινή δήλωση του Τζακ Λιου στους FT ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ λόγω και των εξελίξεων και της αστάθειας στην γειτονική Τουρκία, οι Ευρωπαίοι πρέπει να επανεκτιμήσουν την στάση τους για την ελάφρυνση χρέους προς την Ελλάδα, καταδεικνύει ότι οι ΗΠΑ βλέπουν το ζήτημα της οικονομικής σταθερότητας στην χώρα μας όχι μόνο μέσα από το οικονομικό πρίσμα αλλά πρωτίστως το γεωπολιτικό και γεωστρατικό.

Όσο η σταθερότητα στην Τουρκία κρέμεται από μία κλωστή, όσο η Τουρκία απομακρύνεται από την Ε.Ε., και όσο πιο απρόβλεπτος γίνεται ο Ερντογάν, τόσο περισσότερο οι ΗΠΑ βλέπουν την Ελλάδα ως τον μόνο σταθεροποιητικό παράγοντα στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.

Η σύνδεση λοιπόν του τουρκικού ζητήματος με το θέμα της ελάφρυνσης χρέους ούτε τυχαία είναι ούτε άδολη, αλλά αντιθέτως δείχνει τον προβληματισμό των ΗΠΑ τόσο σε σχέση με το όπως εξελίσσεται η κατάσταση στην Τουρκία, όσο και με τον κίνδυνο η Ελλάδα να εγκλωβιστεί εκ νέου σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και οικονομικών διαψεύσεων στην περίπτωση που δεν σταθεροποιηθεί η οικονομία της. Και για να συμβεί αυτό, η Αμερική και το ΔΝΤ βλέπουν την ελάφρυνση χρέους ως μονόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αμερικανικό ΥΠΟΙΚ. κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο κ. Λιου θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να διευκολύνουν τις προσπάθειες για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το χρέος το συντομότερο δυνατόν δείχνοντας η ελληνική πλευρά συνέπεια στις δεσμεύσεις της και κλείνοντας χωρίς καθυστερήσεις τα προαπαιτούμενα που ζητούν οι εταίροι και δανειστές της.


ΠΗΓΗ ΤΗΕ ΤΟC

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :