Random Posts

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κωνσταντίνος Λουράντος προς Αναστάσιο Πετρόπουλο: Προσχηματικός ο διάλογος




Αθήνα, 26/1/2016

Προσχηματική χαρακτήρισε την συζήτηση για το Ασφαλιστικό ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Λουράντος ,  απευθυνόμενος στον υφυπουργό κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή «Στον  Ενικό» του Ν. Χατζηνικολάου.

«Καλούμεθα να τιμωρηθούμε επειδή
είμαστε ειλικρινείς φορολογούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. , επισημαίνοντας πως οι φαρμακοποιοί δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν δεδομένου ότι το 80% του τζίρου τους γίνεται βάσει τιμολογίων με τον ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Λουράντος τόνισε πως η κυβέρνηση πρώτα έπρεπε να τιθασεύσει την φοροδιαφυγή και στην συνέχεια να ζητήσει την σύνδεση του εισοδήματος με τις εισφορές. «Καλείτε τους αγρότες για διάλογο αφού έχετε καταθέσει το νομοσχέδιο για έγκριση στους θεσμούς» συμπλήρωσε και τόνισε πως «η συζήτηση γίνεται για να απλά για να πείσετε ότι έχετε δίκιο». Τέλος χαρακτήρισε διχαστική την ομιλία του πρωθυπουργού για τις γραβάτες τονίζοντας πως αρκετοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  άρχισαν πλέον να φορούν γραβάτες.


Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του κ. Μιχ. Βλασταράκου , ο οποίος είπε ότι μετά από συνάντηση  μιάμισης ώρας με τον πρωθυπουργό «άκρη δεν βγήκε». Ενώ ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δ. Αλεξανδρής είπε  πως το προσχέδιο είναι προϊόν διαρροής και όχι διανομής και η κυβέρνηση έπρεπε να είχε διαλέξει άλλον δρόμο από αυτόν. 


Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το σχετικό video.

sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :